Ben je opzoek naar een gezellig hotel voor een paar dagen? Een leuke plaats op de camping voor een paar weken? Of wil je liever lekker verwend worden in een All Inclusive Resort? Bij De Drie Linden is alles mogelijk. Bekijk hier op hcrdedrielinden.nl alle verblijfsmogelijkheden voor jouw zomervakantie. 

Wanneer je van plan bent om een hotelkamer te boeken kun je kiezen voor een twee- of vierpersoonskamer met uitzicht op zee. Alle kamers zijn voorzien van een douche met haardroger, kluis, bureau en telefoon; extra bedden en babybedden beschikbaar op verzoek. Airconditioning en dagelijkse huishoudservice. Gratis WiFi en Smart tv.

Zin om liever een leuke standplaats op onze camping te boeken? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt hiervoor kiezen om een plek te boeken en met je eigen caravan te komen of je boekt bij ons een leuke ingerichte tent die al kant en klaar staat zodat je er meteen gebruik van kunt maken. De standplaatsen voor caravans bevindt zich vlak bij de duinen zodat je ´s morgens al vroeg vanuit je bed een duik in de Noordzee kan gaan nemen. De camping met ingerichte tenten licht echter achter het dijkgebied waar je van de rust en het landschap kunt genieten. 

Wil je helemaal een onbezorgde vakantie bij ons boeken? Dan raden wij je het Resort aan waar alles bij inbegrepen zit. Je kunt dan kiezen voor een leuke kamer of een luxe bungalow. Eten en drinken kun je de hele dag door zoveel als je wilt. Driemaal per dag kun je van een overheerlijk buffet genieten en bovendien zal het animatieteam ervoor zorgen dat je jezelf geen minuut zal gaan vervelen. Daarnaast is het resort ook voorzien van een kinderopvang, een fitnesscentrum, een kapper en diverse leuke boetiekjes.