Wat dacht je van je moeder even met rust te laten en haar de tijd te gunnen om weer lekker fit te worden? Iedere dag in de keuken staan en het huis schoonmaken is voor vele vrouwen niet de ideale taak. Vaak hebben ze dan ook geen tijd om van iets anders te kunnen genieten en van sporten komt er dus ook niet veel. 

Daarom hebben wij voor de moeders die ons bezoeken een aantal leuke sport en fitness evenementen bedacht waar ze al vroeg in de morgen aan deel kunnen nemen. Aqua zumba, waterfitness en de water aerobics zullen ervoor zorgen dat de moeders binnen de kortste keren weer helemaal op en top voor de dag zullen komen. Daarnaast kunnen ze ook deelnemen aan de Acra yoga, Hatha yoga en lyengar yoga klassen die dagelijks op het strand gehouden worden. 

Voor de moeders die wat meer uit hun lijf willen halen kunnen meedoen aan de aquaspinning sessies. Verder kunnen ze ook onder begeleiding van ons team al vroeg in de morgen over het strand gaan joggen. Het team begeleid iedere dag een route van 3, 5 en 8 kilometer. Je zult leren ademen tijdens het joggen en daarnaast leer je ook andere technieken om je conditie te kunnen verhogen. Een goed idee dus om hier aan deel te nemen zodat je weer fit en opgewekt naar huis kan terugkeren.