De kleine peuters kunnen bij het HCR De Drie Linden ook aan hun trekken komen. Voor de kleintjes van 1 tot 6 jaar hebben we namelijk een apart deel van het park speciaal voor hen ingericht met een superleuke speeltuin, een kleine dierenboerderij waar de peuters de dieren mogen komen voeren. Verder worden ze ook uitgenodigd om een rit door het park te maken op de rug van een pony en kunnen ze zich ook uitleven op de miniscooters. 

Tijdens hun verblijf bij het HCR De Drie Linden, worden ze elke dag door het animatieteam beziggehouden met leuke wedstrijden en workshops. Dit zal ervoor zorgen dat de peuters zich zeker niet zullen gaan vervelen tijdens hun verblijf en de ouders ook van een momentje rust kunnen gaan genieten. 

De pannenkoeken fabriek in dit deel van het park is ook zeer de moeite waard. Daar kunnen de kleine peuters namelijk onder begeleiding zelf hun pannenkoeken gaan bakken en alsof dat nog niet genoeg is mogen ze papa en mama uitnodigen om ze daar te komen eten. Een leuke bezigheid dus waar ze zeker van zullen genieten. 

ZANDKASTELEN BOUWEN OP HET STRAND

Wanneer je aan zee je vakantie doorbrengt wil je natuurlijk niet alleen van de zon en zee genieten maar ook van het zand. Op het strand voor het HCR De Drie Linden kun je fantastische kunstwerken bouwen doordat het strand over zand beschikt wat daar uiterst geschikt voor is. 

Ook kun je deelnemen aan een aantal workshops die door de teambuilders van het HCR begeleid zal worden en waarmee je zonder twijfel je creativiteit naar voren zult kunnen brengen. Iedereen kan zandkastelen en andere kunstwerken bouwen. Nadat je de kneepjes van zandkastelen bouwen onder de knie hebt gekregen zul je zien dat ook jij de mooiste creaties op de Nederlandse stranden neer kunt gaan zetten. Deze workshops zijn geschikt voor jong en oud dus iedereen kan en mag er aan meedoen. 

Iedere zondag wordt er op het strand van het HCR De Drie Linden een zandkastelenwedstrijd gehouden. Hier gaat het er dus om wie het mooiste zandkasteel of kunstwerk heeft gebouwd. Voor deze wedstrijden kun je je individueel inschrijven maar ook per gezin of team. De mooiste zandsculpturen zullen op het einde van de dag bekend gemaakt worden. De winnaars zullen uitgedaagd worden om het op te nemen tegen het builderteam van het HCR De Drie Linden. Als je daarmee als winnaar wordt uitgeroepen zal jouw verblijf, bij het HCR, geheel gratis zijn!