Wanneer je bij De Drie Linden je vakantie door komt brengen is het een goed idee om ook eens op de fiets de omgeving te gaan verkennen. 

Egmond aan Zee mag daar zeker niet aan ontbreken. De badplaats heeft een fantastische boulevard waar je overheen kunt slenteren met een groot aantal winkeltjes en restaurants. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog wandeling maken door het mooiste duingebied van Nederland. 

Schoorl is een ander plaats die vlak bij De Drie Linden ligt en waar het bosgebied De Kerf je uitnodigt voor een geweldige fietstocht door de bossen. Onderweg zul je restaurantjes genoeg tegenkomen waar je even aan kunt leggen voor een hapje of een drankje en je tevens kunt genieten van het getjilp van de vele vogel die in De Kerf hun thuis hebben. 

Het Julianadorp is ook de moeite waard om daar eens een kijkje te gaan nemen. Het dorp is in het bezit van een aantal bowlingbanen waarop je jezelf kunt uitleven en als je daar niet genoeg aan hebt bestaat er ook de mogelijkheid om allerlei ander sporten op zee te beoefenen zoals jetski, waterski en paragliding.  

Verder naar het noorden ligt Callantsoog. Deze badplaats beschikt niet alleen over leuke winkel en gezellige restaurants maar is ook een must voor de natuurliefhebbers. Het natuurgebied dat Callantsoog omringd is in het voorjaar en tijdens de zomermaanden namelijk bedekt met prachtige bloemenvelden in allerlei kleuren. 

Velzen-zuid is een schilderachtig badplaatsje waar je nog huisjes kunt vinden uit de middeleeuwse tijd. Rondom het dorpje is het mogelijk om een mooie wandeling te maken en in het centrum kun je genieten van spectaculaire pannenkoeken die je zeer zeker een keertje geprobeerd moet hebben. 

Zoals je ziet is er in de omgeving van het HCR De Drie Linden genoeg te zien en te beleven. Trek er gezellig op je eentje of met je gezin tussenuit en ontdek de leukste dorpen van Noord Holland!