Uiteraard kun je in Nederland op veel leuke plaatsen je vakantie doorbrengen. Echter nergens anders zul je een plek vinden zoals het HCR De Drie Linden. Je kunt bij ons komen logeren, kamperen of een all inclusive vakantie boeken. Daarnaast is er bij ons zoveel te doen dat je eigenlijk het park niet eens hoeft te verlaten om jezelf te kunnen vermaken. 

Onze verschillende animatieteams houden zowel kinderen als volwassen graag bezig en zorgen tussendoor ook voor een gezellig entertainment. De animatieteams zijn zodanig opgeleid dat je jouw kinderen met een gerust hart bij ze achter kunt laten, alwetende dat ze weer gezond maar doodmoe bij je terug zullen komen.

Daarnaast staat het park vol met leuke eethuisjes en restaurantjes en kun je ook hier en daar aan de bar gaan zitten. In de avond zal er op de diverse terrassen livemuziek gespeeld worden zodat je van een heerlijke zomerse sfeer kunt genieten.

Mocht het zijn dat er tijdens je vakantie bij ons een klein ongelukje zou krijgen of dat je jezelf plots niet lekker zou gaan voelen. Dan kun je bij het HCR De Drie Linden ook terecht voor medisch hulp. Wij zijn voorzien van een EHBO kliniek met waar je bij ongevallen direct binnen kunt stappen en bovendien beschikken we ook over een dialysecentrum zodat ook nierpati├źnten optimaal van hun vakantie kunnen komen genieten.

INFORMATIE EN BOEKINGEN

Voor meer informatie over het HCR De Drie Linden en boekingen kun je het formulier hier op hcrdedreilinden.nl invullen en deze aan ons toesturen. Wij zorgen er dan voor dat je zo spoedig mogelijk een brochure van ons ontvangt met alle nodige informatie. 

Ben je van plan om met meer dan 15 personen bij ons je vakantie door te brengen? Neem hiervoor dan eerst telefonisch contact met ons op, dan kunnen wij bekijken welke datums we voor je vrij hebben.