Je kunt bij ons een groot aantal attracties vinden die ervoor zullen zorgen dat je met plezier op je vakantie terug kunt kijken. Zo kun je bijvoorbeeld gaan laser-gamen met ander gasten die op vakantie zijn bij De Drie Linden of je kunt gaan minigolven. Daarnaast beschikt het park ook over drie zwembaden met 40 meter hoge glijbanen en 2 peuterbadjes voor de kleintjes die ons bezoeken. Ben je boven de 12 jaar? Dan kun je je gaan vermaken op het pirateneiland van het park waar we een echt piratenschip hebben liggen en het animatieteam voor een bijzonder avontuur zal gaan zorgen. 

Verder kun je natuurlijk ook het park gaan verkennen door een lange wandeling te maken of door op de fiets de natuur in te gaan. Bovendien is het ook mogelijk een paard te huren om over het strand te galopperen. Wil je echter wat meer actie dan kun je ook altijd nog met een cuatrimoto de duinen in. Kortom, bij het vakantiepark De Drie Linden is er voor ieder wat wils en ligt het er dus maar net aan waar jij zin in hebt om te gaan doen. 

Voor de vakantiegangers die geen zin hebben in een of andere activiteit kunnen zich heerlijk laten verwennen in het relax paviljoen waar ze kunnen genieten van diverse soorten massages, sauna’s of een whirlpool. In het paviljoen is ook een bar te vinden waar de lekkerste drankjes en cocktails verkrijgbaar zijn. 

Ook kan er iedere dag deelgenomen worden aan verschillende toernooien zowel op het strand al in het park zelf. Deze worden regelmatig bekend gemaakt zodat de gasten zich op tijd hiervoor in kunnen schrijven. Voor kinderen onder de zes jaar worden er ook regelmatig leuke wedstrijden georganiseerd door het animatieteam van het park.

Zo kan jong en oud dus van een leuke en gezellige zomervakantie komen genieten.